Premium Joomla templates. Free download.

Vásárlási feltételek

A VÁSÁRLÁS ÁLTALÁNOS MENETE:

Ön kiválasztja a kívánt alkatrészeket, majd emailben vagy telefonon leadja megrendelését. (A telefon túlterheltsége miatt javasolt az emailben történő rendelés, 3 órán belül válaszolunk rá.) A megrendelésben leadott elérhetőségeken keresztül egyeztetjük a kiválasztott áruk paramétereit, és segítünk az Önnek legmegfelelőbb szállítási forma kiválasztásában. Minden vásárlásról névre szóló számlát állítunk ki! (A számla Áfa visszaigénylésre nem alkalmas).

Ha valamit nem talál a listában keressen minket elérhetőségeinken keresztül, jó eséllyel tudunk segíteni.

VÉTELÁR:

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár magyar Forintban. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget! Az egyes termékeknél feltüntetett ár csak abban az esetben tekinthető végleges eladási árnak, ha a termékből rendelkezünk raktárkészlettel. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy a feltüntetett ár csak tájékoztató jellegű! Ennek oka a valuták árfolyamának folyamatos változása: megrendelések esetén más és más Forint összegért tudjuk az árukat beszerezni, ezért pontos árat csak a megrendelés idején tudunk adni!

GARANCIA:

Ha az alkatrész hibás, vagy nem megfelelően működik, azt a készlet erejéig cseréljük, illetve a vételárat visszafizetjük a törvényben meghatározott módon. Egyéb kiadásokat, mint például alkatrész beszerelés, szállítás, bevizsgálás, nem áll módunkban megtéríteni.

Az általunk forgalmazott termékek jelentős része bontott, gyári alkatrész. Ezen alkatrészek garanciájának érvényesítéséhez szükséges, hogy a vásárló igazolni tudja a szakszerű beépítést.
Példa: szakszervizből származó számlával igazolja, hogy az opelpart Kft.-től vásárolt alkatrész nem házilagosan, hanem hozzáértő szakember által került beépítésre.
Garanciával kapcsolatos személyes ügyintézés minden munkanapon, e-mailes egyeztetés után 9-17 óráig Tiszatarjánban történik.

ELÁLLÁS JOGA:

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a vásárlástól az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (pl. postaköltség, szállítási ill. csomagolási díj)! Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

ADATVÉDELEM:

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek (pl. posta vagy futár).

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:

A megrendelt árukat postai úton, vagy futárral küldjük. Szállítási idő: 1-3 munkanap. Minden megrendeléskor egyeztetünk a vásárlóval, hogy az igényeinek megfelelően a gyorsabb és költségesebb, vagy az olcsóbb és lassabb csomagküldési módozatot vehesse igénybe. Lehetőség van utalással és utánvételesen is rendezni a költségeket. A csomagolásért külön díjat NEM számítunk fel! A szállítási díj a postai csomagküldés árával egyezik meg! A mindenkori csomagküldési árjegyzéket a www.posta.hu oldalon találhatja meg!